De teller staat al op € 1877
Bedankt!
t.v.v. Casa Di Colore, G-muziek en Akabe Albatros Pijpelheide
Elentriek, Cultuurcentrum Zwaneberg en Radio Christina slaan de handen in elkaar en organiseren op vrijdag 23 december 2022 een ongeziene en ongehoorde nederlandstalige top 30 ten voordele van Akabe Albatros Pijpelheide, G-muziek en CasaDiColore. Uw 30 favoriete Nederlandstalige nummers, helemaal live gebracht door uw favoriete coverband Elentriek. Maar voor we zo ver zijn hebben we jullie hulp en steun nodig!
Het opzet is even simpel als geniaal: wij maakten voor jou op een bloemlezing van 150 Nederlandstalige liedjes. Jij kiest uit deze lijst zoveel nummers als je maar wil en je stort voor elke keuze een bedrag (alweer zoveel je maar wil). Wij houden netjes de score bij en de 30 nummers die het meeste geld in het laatje brengen vormen zo de weergaloze top 30 van de avond. Verhoog je inzet en zet samen met je collega's in op de keuze van jouw bedrijf. Pas dan verhoog je de kans dat jouw favoriet ook de eindstreep zal halen.
Tot 18 december kan je jouw persoonlijke stem uitbrengen en zo mee de playlist voor een muzikaal festijn bepalen. Om het vorige record van € 16.080 te verpulveren, ... is het nu aan jou!
Zo ga je te werk
1. klik op 'kies hier je favoriet lied' en selecteer een nummer
2. vul in het '€ vakje' een bedrag in dat jouw keuze richting top 30 zal katapulteren
3. klik vervolgens op 'toevoegen'  zodat jouw keuze alvast in jouw persoonlijk mandje belandt
4. herhaal stap 1 tot 3 zo vaak je maar wil want je kan een onbeperkt aantal nummers sponsoren met een al even onbeperkt bedrag
5. klik op 'sponsor', check uw persoonlijke bloemlezing en bijhorende bedragen, vul vervolgens je gegevens in en klik op verzenden
nummer sponsorbedrag
totaal € 0,00 SPONSOR